14. revija domačih ansamblov v Sodražici

14. revija domačih ansamblov v Sodražici

KLUB HARMONIKARJEV URŠKA IN OBČINA SODRAŽICA vas v počastitev občinskega praznika vabita na 14. revijo domačih ansamblov, ki bo v nedeljo, 30. oktobra 2016, ob 17. uri v Športni dvorani Sodražica. Nastopili bodo ansambli: 1. KLUB HARMONIKARJEV -URŠKA- 2. KVINTET SLOVENSKIH DEKLET 3. ANSAMBEL PONOS IZ LJUBLJANE 4. ANSAMBEL BORŠTVse.....

41. Ribniški semenj suhe robe in lončarstva

41. Ribniški semenj suhe robe in lončarstva

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci 41. Ribniškega semnja suhe robe in lončarstva ter 17. Rokodelskega festivala! Obkroženost z gozdovi Velike in Male gore je Ribnici omogočila globok stik z naravo in naravnimi materiali, ki ga Ribničanke in Ribničani še vedno čutimo in nam kroji usodo. Neposredna bližina prostranih gozdov nam jeVse.....

Prijazno vabljeni na 12. URBANOVO NOČ

Prijazno vabljeni na 12. URBANOVO NOČ

Letos bo poskrbljeno tudi za naše  najmlajše, saj jih bo ob 18., uri pričakal Vzajemko in animatorke Vzajemkove dežele, Sola Zeliščni čaj  in kolo sreče, ter po 19. uri čarodej Roman Frelih. Sledi Urbanova noč  s skupino CALYPSO in MAMBO KINGSI.

24. tradicionalno tekmovanje harmonikarjev

24. tradicionalno tekmovanje harmonikarjev

Klub harmonikarjev Urška vas vabi na 24. tradicionalno tekmovanje harmonikarjev, ki bo v soboto, 6. avgusta 2016 ob 16. uri na letnem vrtu Gostilne Urška v Zamostcu pri Sodražici. Tekmovanje bo potekalo v štirih kategorijah, nato sledi izbor naj harmonikarja Urške 2016 in suhorobarskega prvaka 2016. Nagrade so izdelki rezbarjaVse.....

Dogodek ki ga ne moreš kar tako pozabiti

Dogodek ki ga ne moreš kar tako pozabiti

Društvo MzM se je letos odločilo, da se odpravi v Vatikan, ter tako obeleži svojo 10. letnico dobrodelnosti. V ta namen so zbrali s pomočjo donatorjev denar za dva motorja, ki so jih imeli namen pokloniti našim misijonarjema na Madagaskarju in Vietnamu. V četrtek je na pot krenila prva skupinaVse.....

 • 14. revija domačih ansamblov v Sodražici

  14. revija domačih ansamblov v Sodražici

  Petek, 28 Oktober 2016 18:32
 • 41. Ribniški semenj suhe robe in lončarstva

  41. Ribniški semenj suhe robe in lončarstva

  Četrtek, 01 September 2016 17:51
 • Prijazno vabljeni na 12. URBANOVO NOČ

  Prijazno vabljeni na 12. URBANOVO NOČ

  Četrtek, 01 September 2016 17:28
 • 24. tradicionalno tekmovanje harmonikarjev

  24. tradicionalno tekmovanje harmonikarjev

  Četrtek, 28 Julij 2016 18:24
 • Dogodek ki ga ne moreš kar tako pozabiti

  Dogodek ki ga ne moreš kar tako pozabiti

  Torek, 21 Junij 2016 19:10

Prejeto pismo za urednika

Kako kaže posodobitev portala

Pred nekaj časa sem zasledil, da imate uredniki spletnega portala namen posodobiti vsebinsko celotni portal. Od tega časa je preteklo že kar nekaj časa, od obljube pa trenutno še nisem opazil nobene novosti. Ker sklepam, da je portal dobro obiskan ( predvsem izhajam iz dejstva da ne objavljate navlake ki se ji pravi politika ), sprašujem javno naslednje:

1.- Ali bo portal dejansko kdaj dobil nove vsebine?
2.- Kdo vam bo pri tem lahko pomagal in kako?
3.- Ali imate sredstva za ta podvig ki je kar precejšen?
4.- Ali je tudi kdo izmed odgovornih v lokalni skupnosti prisoten?
5.- Kdaj naj bi se to pričelo ( realno )?

Škoda je, da se pri tem projektu razdaja le en človek, medtem ko ostali, ki bi lahko kaj pripomogli stojijo križem rok ( take imam informacije, če to ni res, me prosim popravite). Marsikdo bi si želel več vsebin, ki bi nekako izpolnile našo pestro ribniško dolino. Predvsem pa obiskovalci pogrešajo skupek vseh spletnih strani na enem mestu ( tudi to ste nekoč omenili ).

Hvala za vaš cenjeni odgovor. Spoštoval bom vsako vašo odločitev.

Janko Krušič

Komentarji  

0 #1 Jože Levka 06:11 23-05-2016
Pozdravljen.
Vesel sem, da mi je nekdo postavil to vprašanje. Da, resnično sem imel v načrtu posodobitev vseh vsebin na spletnem portalu. To se ni zgodilo iz nekaj razlogov in sicer:

PREMALO ČASA. Imel sem kar nekaj projektov ki jih je bilo potrebno prioritetno dokončati. Pa tudi privatno je bilo dogajanje pestro ( kar pa seveda ne opravičuje zastavljenega cilja).

OD OBLJUB NIČ. Moj predlog za izboljšavo, predvsem da bi povezal vse spletne strani na enem mestu sem poslal tudi odgovornim na več naslovov ( med drugim županu, novoustanovljenem sosvetu na občini, in še nekaterim vidnim predstavnikom v naši dolini ), ampak dlje od splošnih obljub v stilu:" da dobra ideja, super bi bilo ja, o nekaj novosti je dobrodošlih in podobnih neoprijemljivih "pomagal" ni bilo nič. Predvsem sem razočaran nad mladimi v občinskem svetu, ki so ob ustanovitvi obljubljali vse kaj drugega, kar dejansko danes delajo.
Čeprav sem bil pripravljen vse delo opraviti sam, na svojem strežniku, le pomoč pri zbiranju in integriranju vseh povezav na enem mestu sem prosil, se na žalost to ni uresničilo, saj se ni nobeden zmigal in si vzel pet minut časa in želel pripomoči k temu.

Žalosti me predvsem dejstvo, da se sam prizadevam, da bi bilo na enem mestu zbranih čim več informacij, nobeden ne izpostavlja nobene vsebine, nobeden ne mrdne prstom da bi stvar začela funkionirati ( pardon, pred volitvami me zasipajo z oglasnimi pamfleti za objavo ).
Močno upam, da se bodo odgovorni malo zmigali in pričeli malo bolj ažurno pošiljati predloge in vzpodbude, da ta portal ki ga volontersko urejam že skoraj desetletje sam resnično zaživi z novimi dodanimi vsebinami in tako popestri našo lepo dolino.

Urednik portala: Jože Levka
Citat
0 #2 Miha Moškerc 13:32 26-05-2016
Žalostno je to, da se v tako "kao" napredni ribniški dolini ne zgodijo osnovne civilizacijse dobrine.
Če nihče od odgovornih ni sposoben zbrati z vsesplošno pomočjo te spletne strani v naši dolini potem niso vredni da so tam kjer so. Koliko pa je recimo vseh spletnih strani, 20, morda 30????
In to naši velmožje ne morejo nikakor pogruntati. Vsak ki pozna strica Googla to ve in bi naredil za pol urce. Ampak naši morajo diplomirati in narest 120 disertacij predno bodo ( ČE ) to vkup znesli.
Važno da je za promocijo Ribnice odšlo 15 jurčkov bogvedi kam. za 15 jurjev povprečen amaterski snemalec z povrprečno kamero naredi v enem tednu, pa ne za 15 jurjev ampak iz entuziazma. Ampak kaj ko za naše vodilne to ni nikol dobro. Najdli bi miljon razlogov in 2 miljona napak, samo da bi ga spljuval.
ŽALOSTNO, TODA RESNIČNO.
Pa lep pozdrav.
Citat

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Panoramske slike iz ribniškega turna